Finn mer informasjon

På denne nettsiden har vi gått gjennom det grunnleggende om surfing, SUP, klatring og andre ferieaktiviteter. Men det kan jo hende at du gjerne vil lære mer. Da finnes det heldigvis en rekke nettsider som kan hjelpe deg. Du kan finne en klubb eller et kurs i nærheten for å lære en aktivitet fra bunnen. Liker du surfing, bør du kontakte Brettforbundet, som har mange avdelinger landet rundt. Der kan du møte andre surfere, lære av dem og surfe sammen med dem. Det meste er morsommere når man gjør det sammen.

SUP – Norges Seilforbund

SUP har mye til felles med padling, men er faktisk organisert som en del av Norges Seilforbund. Det finnes et eget landslag i SUP, og nettsiden til Norges Seilforbund gir deg tips til hvordan du kommer i gang med SUP. På denne nettsiden kan du til og med melde deg inn i NORSUP og lese nyheter om SUP. NORSUP – Norges Stand Up Paddleforbund – har også en egen side på Facebook. Der finner du en aktivitetskalender med konkurranser og aktiviteter. Forbundet har vært litt i dvale under koronapandemien, men dette er et fint sted å møte andre som er interesserte i SUP.

Klatring – informasjon om klatring

Norges Klatreforbund kan gi deg masse informasjon om ulike typer klatring. De jobber med å fremme klatresport, og er dessuten et særforbund som er medlem av Det internasjonale klatreforbundet UIAA, Den internasjonale sportsklatreføderasjonen (IFSC), Norsk Fjellsportforum og FRIFO – Friluftslivets fellesorganisasjon. På nettsiden til Norges Klatreforbund finner du dessuten en oversikt over alle landets klatreklubber, der du blant annet kan delta på nybegynnerkurs. Finn mer informasjon om innendørsklatring, paraklatring, sikkerhet og konkurranser. Du kan også få tips til hvordan klubben din kan lage et eget klatreanlegg, blant annet ved hjelp av spillemidler. Klatreforbundet har rett og slett en mengde nyttig informasjon for deg som liker klatring.