Surfing og ferieaktiviteter

Ønsker du deg en mer aktiv ferie? Er du lei av å bare ligge på stranden? Da anbefaler vi at du begynner med surfing, SUP, klatring eller en annen spennende aktivitet. Du kan drive med dette på hobbybasis, eller satse på å samle mer erfaring for å delta i konkurranser. En aktiv ferie kan bli populært blant store og små, og du kan utforske feriestedet på en ny måte.

Sommeraktiviteter i Norge

Du trenger heller ikke å reise til utlandet for å drive med surfing eller SUP. Det er mange muligheter til å drive med slike aktiviteter i Norge. Og når det kommer til klatring, er Norge et perfekt land. Mange utenlandske klatrere kommer til Norge for å finne spennende klatreruter. Vannaktiviteter kan utøves både langs kysten og i innlandet, på elver og vann. Klatring er også en aktivitet som kan utøves over hele landet, og til og med innendørs.

Delta på et kurs

Hvis du er helt ukjent med den aktiviteten du vil begynne med, kan du melde deg på et nybegynnerkurs. De arrangeres flere steder, så sjekk ut hva som tilbys. Dersom du er interessert i å lære mer om spennende ferieaktiviteter, finner du informasjon om surfing, SUP og klatring her. Vi ønsker å vise deg alternative måter å utforske naturen. Få frisk luft og mosjon, samtidig som du har det morsomt. Både surfing, SUP og klatring kan utøves hele året, men om vinteren er det litt mer utfordrende å gjøre disse aktivitetene i Norge. Men du kan selvsagt reise til et varmere sted for å drive med dine favorittaktiviteter der. Vi ønsker deg en spennende og aktiv ferie, uansett hva du har lyst til å begynne med.